Porto på e-post

Posted by on 15/09/2011

Leste artikkelen “Posten skal ta betalt for e-post du sender“. Mange som er utrolig negative til dette. Porto på e-post? Synes det er en god ide jeg. E-post er jo både usikkert og “rotete”. Folk bytter jo e-post adresse ofte så er ikke lett å holde orden på hvilken adresse de bruker. Har også inntrykk av at ungdom i dag ikke bruker e-post, det går vel mest i Windows Live Messenger eller sosiale media. De fleste har også e-post på jobben i dag, og det er jo noe mer stabilt med tanke på adresse. Men det er ikke riktig at jobb mail skal brukes til private ting heller da.

Digipost er jo sikkert, og kryptert, noe e-post ikke er. Er jo meget enkelt å snappe opp e-poster ved å sniffe trafikken siden det går ukryptert.

Med Digipost får du en adresse som aldri endrer seg og du kan bytte nettleverandør uten å bytte e-post adresse. Er desverre alt for mange som bruker e-post adressen som følger med leverandøren og det synes jeg er en uting.

Alt i alt: Jeg er positiv! Håper det snart vil bli tatt i bruk av flere bedrifter til å sende ut brev som de ellers ville sendt på papir.

Hva synes dere?

One Response to Porto på e-post

  1. Erik

    Tipper “posten” slik vi kjenner den idag er borte om 5-10år. Dette går ikke, strider mot EU lover.

Leave a Reply