Monthly Archives: December 2011

For et vær!

Natt til i dag har det vært et ekstremt vær. Har blåst masse, her har jeg målt opptil 20,4 m/s og det er ganske mye. Blåste vist orkan flere steder i fjellet, b.la i Veoldalen der det var målt 37 m/s. Det er ganske spesielt! Er blitt en del skader, spesielt på strømnettet. Har sittet … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

God jul!

Da var julekvelden over og jeg er kommet hjem igjen. Har vært hjemme hos foreldrene mine i hele dag. Har spist tradisjonell julemat, altså ribbe, julepølser, kjøttkaker og surkål. Til desert spiste vi hermetisk frukt med krem som vi har gjort i alle år, hører liksom med. Etterpå var vi alle så mette at vi … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Vaskedag og julekonsert

I dag har jeg hatt vaskedag så jeg har vasket hele leiligheten, gjorde det ekstra grundig i dag siden det er snart jul. Fint å ha det litt ekstra fint da. Etterpå var jeg en tur på butikken og handlet og pantet noe flasker. Fikk SMS fra støttekontakten i dag og hun lurte på om … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Snart helg!

Da var det snart helg! Har egentlig ikke gjort så mye denne uka så har ikke vært så mye å skrive om. Har vært på jobb i dag, der har jeg ikke gjort annet enn å feid opp litt flis og ryddet. Ellers har jeg bare sittet å sløvet. Etter jobb i dag fikk jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Takk for en super helg

På torsdag kveld kom jeg til Odnes igjen for å besøke gojenta mi. Turen gikk fint, var innom og spiste på Kvam der bussen har en lang pause. Godt med mat, hadde ikke spist før jeg dro så. Da vi kom til Dokka møtte vi henne på Kiwi sånn at vi fikk handlet litt. Så … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 1 Comment

Odnes neste!

Da er nok en fin dag over. I går var jeg på jobb, vi har fortsatt med ryddingen i samfunshuset. Masse jobb. Har b.la flyttet masse servise, kopper og ting og tang. Jeg tok det nok litt for hardt, forstrekte nok ene armen, kjenner det litt enda faktisk. Men får jo litt trening av det … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Dagen i dag..

I dag var jeg først på samtal med psykiatrisk sykepleier. Det hjelper alltid, og jeg får nye krefter av det! Etterpå hadde jeg besøk av fattern, ene vindusviskeren har løsnet på bilen min så vi måtte stramme skruen, så nå er den i orden igjen. Har også vært en tur på butikken, kjøpte meg tomatsuppe … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En helg går mot slutten…

Ja, da går helgen mot slutten. Har gjort litt av hvert i helga. I går var jeg i Garmo på datahjelp hos en der. Kjekt å få drevet på litt med det jeg liker å drive på med. I går kveld så jeg så klart på håndballkamp, Norge – Tyskland. Det gikk desverre ikke så … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Pizza og bowlingkveld

I dag har jeg vasket og ordnet her som vanlig på fredager. Godt å bli ferdig med det til helga. Har vært på bowlingen i Vågå i kveld sammen med støttekontakten og en venninne. Vi spiste pizza, kjempegod peperonipizza. Pizzaen der er god, blir mer hjemmelaget enn det vanligvis er andre steder liksom. Etterpå spilte … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 2 Comments

Puh, helg!!

Har hatt en del å gjøre i det siste ja. Har hatt to dataoppdrag på tre maskiner, ene fjernet jeg et lass med virus på og på de to andre la jeg inn antivirus (AVG). AVG er et helt fint antivirus program og det gjør jobben sin. Det er gratis, men det finnes også i … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment