Dagligdagse ting

Jeg er syk

På tide å blogge litt, ting har endret seg. Torsdag for tre uker siden sto jeg opp med en del smerter i tåa. Det ble bare verre og verre gjennom helga, klarte knapt å bevege meg i huset og måtte på det verste hoppe rundt på en fot. Falt to ganger, men det gikk bra … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Blogger JEG??? (Jepp!)

Da har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Har tenkt på det lenge men nå bare kaster jeg meg ut i det og vil skrive litt om hverdagen og mitt liv. Mitt liv? Tja. Det er litt sånn så som så for tiden. Eller for å si det rett ut; jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Ferien går mot slutten, masse har skjedd

Da var det siste dagen i ferien da og jeg tenkte å blogge litt igjen. I dag har jeg og støttekontakten vært på tur til Geiranger. Vi skulle egentlig ta båt fra Geiranger til Hellesylt men fant ut at det ble for dyrt (prisene var satt opp med 50 %!), så vi fant ut at … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

Ny uke, nye muligheter

Da var vi i gang med en ny uke og jeg er ferdig med en ny arbeidsdag. I helga har jeg ikke gjort så spesielt mye, bortsett fra å sett fotball og håndball. Larvik har spillt Champions league finale, men desverre tapte de så de må nøye seg med sølv. Ikke mye smil å se … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En ny uke er i gang!

Da var første dagen i en ny uke unnagjort. Har vært på jobb igjen i dag og fått gjort litt der. Etter jobb i dag var jeg på dataoppdrag, tar på meg litt jobb privat for folk som trenger datahjelp, og trives med det. Ser på både jobb og datahjelp som fritid for da slipper … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

På tide å blogge litt igjen

Da har jeg ikke blogget på år og dag, så tenkte det var på tide igjen. I går var jeg på Gjøvik for å få tannbehandling i narkose. Fikk time halv 8 (!!!!) så vi måtte reise fra Lom klokka 4 om natta. Ble en tidlig morgen, men jeg kom faktisk opp kvart over 3 … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En bra dag men med en stor nedtur

I dag har vært en innholdsrik dag. Dagen begynte med at jeg sto opp halv 10 for å få med meg QST-LA, som går klokka 10.00 hver søndag. Det er en form for nyhetssending for radioamatører, der amatører kan sjekke inn etterpå. Litt gøy å høre hvordan signalene går ellers i landet. Ikke noe kjempeforhold, … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Radio | Leave a comment

Mye er nytt!

Da var det på tide å blogge litt igjen. Har skjedd mye i sommer som jeg ikke har blogget om så her kommer en oppdatering fra meg. 18.7.2012 Har vært på tur til hytta til støttekontakten. Der grillet vi pølser, men fikk ikke helt fart på grillen så ble bare lunkene pølser. Vi grillet også … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

HELG! :)

I går gjorde jeg litt av hvert. Klokka 12 hadde jeg min vanlige gåtur med personaler her. Vi gikk en lang tur rundt Presthaugen. Liker godt å gå i Presthaugen så har blitt noen turer der oppgjennom årene. Etterpå spiste jeg middag, laget meg taco av restar fra helga. Så var det hjem for å … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En kjempefin uke er over! <3

Da var jeg alene igjen, kjørte dama på toget igjen i dag. Men vi har gjort masse gøy! I går var vi en tur på bowling i Vågå. Vi spilte to runder, jeg vant faktisk første, men hun kom sterkere tilbake i andre runde og vant sammenlagt. Etterpå spiste vi kjempegod pizza, med masse godt … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment