Data

Apple TV 4. gen erfaringer

Da var det på tide å blogge litt igjen, denne gangen med en omtale av min nye Apple TV 4. gen. Oppgraderte for litt over en måned siden fra Apple TV 3. gen, som jeg har hatt mye glede av. Den ble brukt mer enn RiksTV faktisk og fungerte bra på de fleste måter. Nye … Continue reading »

Categories: Data | Leave a comment

Ferien går mot slutten, masse har skjedd

Da var det siste dagen i ferien da og jeg tenkte å blogge litt igjen. I dag har jeg og støttekontakten vært på tur til Geiranger. Vi skulle egentlig ta båt fra Geiranger til Hellesylt men fant ut at det ble for dyrt (prisene var satt opp med 50 %!), så vi fant ut at … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

Tiden går…

Ja, da var det på tide med en liten oppdatering fra her. Har ikke skjedd så mye i det siste, men får skrive litt likevel. Har vært på jobb mandag og tirsdag men i dag har jeg hatt fri! Godt det også. Sto faktisk opp tidlig i dag også for vi skulle egentlig gå tur … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

Sam Knows

Da var det på tide å oppdatere bloggen igjen, lenge siden sist nå. Skal prøve å skjerpe meg frammover. Er ikke så mye nytt egentlig, går i det vanlige, jobb og sånn. På jobben driver vi og beiser som vanlig men nå er vi snart ferdige med det vi har begynt på. For en stund … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | 1 Comment

En helg går mot slutten

Da er snart helgen slutt, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. På lørdag så jeg fotballkamp, Rosenborg mot Dalian Aerbin FC, et ganske nytt kinesisk lag. RBK vant i allefall 3-1. Det var årets første RBK kamp, selv om det ikke var en viktig kamp så var det gøy. Er ikke så … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Null hull!

I dag har jeg vært hos tannlegen. Jeg hadde ingen hull, han tok røntgen og alt så helt fint ut. Han var også fornøyd med pussingen, så det var jo bare bra! Penslet tennene, så jeg kunne ikke spise på to timer. Spiste ikke før jeg dro så var ganske sulten ja. Etterpå skulle jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Snart helg!

Da var det snart helg! Har egentlig ikke gjort så mye denne uka så har ikke vært så mye å skrive om. Har vært på jobb i dag, der har jeg ikke gjort annet enn å feid opp litt flis og ryddet. Ellers har jeg bare sittet å sløvet. Etter jobb i dag fikk jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

En helg går mot slutten…

Ja, da går helgen mot slutten. Har gjort litt av hvert i helga. I går var jeg i Garmo på datahjelp hos en der. Kjekt å få drevet på litt med det jeg liker å drive på med. I går kveld så jeg så klart på håndballkamp, Norge – Tyskland. Det gikk desverre ikke så … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Puh, helg!!

Har hatt en del å gjøre i det siste ja. Har hatt to dataoppdrag på tre maskiner, ene fjernet jeg et lass med virus på og på de to andre la jeg inn antivirus (AVG). AVG er et helt fint antivirus program og det gjør jobben sin. Det er gratis, men det finnes også i … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

HELG! :)

Ja, da er det endelig helg. Har ikke gjort så mye i det siste så har ikke hatt så mye å blogge om. Litt sliten etter uken, jobbet hardt med maling av noen benker på jobben. Har hatt besøk av fattern i kveld. Ellers i dag så kan jeg nevne at internett har vært nede … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment