Tiden går…

Posted by on 07/03/2012

Ja, da var det på tide med en liten oppdatering fra her. Har ikke skjedd så mye i det siste, men får skrive litt likevel. Har vært på jobb mandag og tirsdag men i dag har jeg hatt fri! Godt det også. Sto faktisk opp tidlig i dag også for vi skulle egentlig gå tur men så ikke noe til de som skulle være med så det ble ikke noe av. Har snødd litt her i dag, men er varmegrader så den legger seg nok ikke. Får håpe dette er siste snøen som kommer i år og at det blir tidlig vår, er meldt varmegrader hele neste uken så det er lov å håpe! Gleder meg såå til det blir vår og sommer, det de fineste årstidene!

Ellers i dag har jeg hatt besøk av vaktmesteren, han skulle se på en kran som står og renner. Han kommer og retter det i morgen. I mellomtiden får jeg stenge under vasken sånn at jeg ikke sløser bort så mye vann.

Har solgt radioen min (Icom 706) og har bestilt ny radio. Siden jeg ikke får lov å sette opp antenner for HF her så fant jeg ut at det var bortkastet å sitte på en radio jeg ikke fikk brukt. Kjøpte meg heller en Yaesu FT-1900E fra Permo, og tror det skal være en grei radio. Regner med å få radioen i morgen, ligger i allefall på Hamar i dag og da pleier den å komme dagen etterpå. Om jeg er fornøyd med den så får jeg se om jeg kjøper en å ha i bilen også.

I kveld blir det spennende, for da skal Apple holde pressekonferanse. Det er kommet masse rykter, men det som er sikkert er at de skal lansere ny iPad. Noen mener det blir en iPad 3, andre iPad HD. Noen tror til og med at det blir iPad 2S, men det tviler jeg på. Det er også kommet rykter om at det skal komme ny Apple TV, men det er ikke bekreftet. Sansyneligvis kommer også iOS 5.1. Det blir bra! Regner med at Twit Live kommer til å dekke det direkte, ser ikke ut til at Apple skal streame det desverre. Men kommer også sikkert opp masse “pirat” streamer.

Leave a Reply