Monthly Archives: September 2011

Jeg er frisk og besøk av støttekontakten

Ja, da er jeg ENDELIG så å si frisk igjen av forkjølelsen. Bare litt hås og sår i halsen men er ikke noe å klage på. Kjempegodt! I dag har jeg hatt vaskedag så jeg har vasket og ryddet her. Ble så fint så så. Har også vært en tur på butikken. Til middag i … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Jeg er forkjølet

Har tatt det med ro siste dagene, har vist blitt forkjølet jeg. Begynte søndag kveld med sår hals. Var hjemme fra jobb i går, selv om jeg følte meg noe bedre i går kveld da. Men i dag er jeg tett i både nese og ører + at jeg er ganske slapp og sånn. Men … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Håndball, fotball og besøk

I dag har egentlig vært en sløvedag. Sov til 12 i dag, og var på butikken en tur da. Til middag i dag spiste jeg fiskekaker stekt i panna med kryddersmørr på. Det er nam! I ettermiddag har jeg hatt besøk av fattern, han hadde med ny madrass til sengen, den begynner å bli utslitt … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Ny plate fra VON

I går kjøpte jeg meg nyeste plata til VON (Mange veigje) fra Platekompaniet. Lastet ned som mp3, men har bestilt CD før så får se om jeg får solgt den. Bestilte i tilfelle den ikke kom digitalt, men det gjorde den vist. Er til og med tilgjengelig på Spotify! Platen er ikke like bra som … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En ny dag går mot slutten

Dette har vært en fin dag, gjort mye i dag! Først var jeg på jobb der jeg har malt noen planker vi skal bruke til nytt gjerde rundt barneskolen i Lom. Dette kan ta lang tid, så vi satser på å få montert til våren og heller male dem inne i vinter. Grei jobb egentlig, … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 1 Comment

Hundeluftetur og avsluttning i Skjåk

I dag var siste dagen på dagsenteret i Skjåk. Skal heller jobbe mer i sysselsettingsgruppa i Lom. Gjorde ikke så mye i dag, jeg stemplet noen konvolutter og spiste lunsj. Jeg fikk en fin blomst av dem siden det var siste gangen. Litt trist var det, men. Var velkommen tilbake i allefall om jeg ville. … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Bowling

I dag har jeg sovet lenge. Vært lat i dag. Skulle egentlig rydde og vaske her i dag, men jeg tar det i morgen i steden. I kveld har jeg vært i Vågå på bowling med støttekontakten. Gikk sånn så som så med meg, hun vant 114-45. Men var min først gang så var kanskje … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Porto på e-post

Leste artikkelen “Posten skal ta betalt for e-post du sender“. Mange som er utrolig negative til dette. Porto på e-post? Synes det er en god ide jeg. E-post er jo både usikkert og “rotete”. Folk bytter jo e-post adresse ofte så er ikke lett å holde orden på hvilken adresse de bruker. Har også inntrykk … Continue reading »

Categories: Meninger om ting og tang | 1 Comment

Gresk aften

I dag har jeg vært på jobb igjen. Har jobbet med noe malerarbeid i dag. Ble innearbeid for det var ganske kaldt og blåste en del. Fikk fri litt tidligere i dag også da så ble en kort dag. Men det er jo greit. Laget meg jeg meg fiskeboller i hvit saus! Det var ganske … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 2 Comments

Nok en dag går mot slutten

I dag var jeg oppe tidlig, sto opp halv 9. Ikke ofte jeg er oppe så tidlig. Sto opp så tidlig siden jeg skulle ha besøk av en venninne klokka 10. Vi spilte Rummy og hun vant alle tre gangene! Det var nok hevnen for at jeg vant 3 gager sist da. Hehe. Så da … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment