Nok en dag går mot slutten

Posted by on 14/09/2011

I dag var jeg oppe tidlig, sto opp halv 9. Ikke ofte jeg er oppe så tidlig. Sto opp så tidlig siden jeg skulle ha besøk av en venninne klokka 10. Vi spilte Rummy og hun vant alle tre gangene! Det var nok hevnen for at jeg vant 3 gager sist da. Hehe. Så da står det uavgjort! Men gøy var det ja.

Etterpå var jeg og personalet her ute og gikk en tur, gikk gjennom Presthaugen, liker meg så godt der. Godt å få rørt litt på seg, blir alt for lite av det for tiden egentlig. Før jeg begynte på jobb gikk jeg en tur hver dag, og merket godt at det hjelper på formen ja. Må bli litt flinkere til å gå tur.

Nå i kveld har jeg fjernet en del støv fra maskinen min. Den har siste tiden begynt å bli meget varm, kommer fort opp i over 70 grader på GPUen når jeg bruker ting som krever mye av grafikkkortet. Gruer meg alltid til å begynne å mekke på bærbare maskiner, er så smått og lett å skade noe, men det gikk bra denne gangen også. Temperaturen gikk ned en del, nå ligger den på 50 grader ubelastet og rundt 60 ved hard belastning. Er skeptisk til at den skal bli for varm, disken i den gikk en gang og har en misstanke om at det er pga. varme. Varmen både på disken og CPUen gikk også ned nå.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, vært en tur på butikken og laget meg risotto til middag. Det ble ganske godt ja. Nå skal jeg straks se Hotel Cæsar, har helt dilla på den serien og går ikke en dag uten at jeg ser på.

Leave a Reply