Monthly Archives: March 2012

Det er vååååår på flere måter!

På tide å blogge litt etter en lang pause. Sist onsdag var jeg på Otta på møte på Opus for evt. å få noe videre utdanning. Hadde vurdert å ta almen påbygging, men han jeg hadde møte med mente at jeg skulle søke på Fagskolen Innlandet på Gjøvik. Det høres utrolig spennende ut, men det … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Dagene går..

Ja, da var det på tide med en oppdatering av bloggen igjen. På søndag var jeg i kirka igjen, det er lenge siden. Det var kveldsmesse med utdeling av 9-års bibel og sang av barneklangen. De var bare så flinke! Masse fine salmer og en del folk så ble fin stemning. I dag har jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Tiden går…

Ja, da var det på tide med en liten oppdatering fra her. Har ikke skjedd så mye i det siste, men får skrive litt likevel. Har vært på jobb mandag og tirsdag men i dag har jeg hatt fri! Godt det også. Sto faktisk opp tidlig i dag også for vi skulle egentlig gå tur … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

Sam Knows

Da var det på tide å oppdatere bloggen igjen, lenge siden sist nå. Skal prøve å skjerpe meg frammover. Er ikke så mye nytt egentlig, går i det vanlige, jobb og sånn. På jobben driver vi og beiser som vanlig men nå er vi snart ferdige med det vi har begynt på. For en stund … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | 1 Comment