Monthly Archives: October 2011

Ansvarsgruppemøte og jobbtilbud

I dag har jeg vært på ansvarsgruppemøte. De som var der var kontaktem min her jeg bor, kontakten min på NAV, sjefen på jobb og psykiatrisk sykepleier. Var et greit møte selv om det ikke kom fram så mye nytt da. Men alle var enige i at det skjer mye positivt for tiden og det … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

HELG! :)

Ja, da er det endelig helg. Har ikke gjort så mye i det siste så har ikke hatt så mye å blogge om. Litt sliten etter uken, jobbet hardt med maling av noen benker på jobben. Har hatt besøk av fattern i kveld. Ellers i dag så kan jeg nevne at internett har vært nede … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Dagens middag

I dag har jeg laget meg god middag. Stekt ris. Sånn gjorde jeg: Kokte basmati, jeg brukte Boil In Bag ris, siden det er så enkelt og greit. Så avkjølte jeg risen litt før du har den i pannen med olje i. Hadde så i pølsebiter og purreløk og lot det surre litt. Så hadde … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 4 Comments

Trist fotballdag

I dag tidlig har jeg vært i kirken igjen, det er lenge siden nå. Koselig, men det kunne godt vært flere folk, tror det var bare 5-6 stykker i tillegg til meg. Men de hadde heldigvis kor så det ble litt sang likevel. Ellers i dag har jeg sett fotball, hele to kamper. Gikk dårlig … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 3 Comments

En ny dag går mot slutten

Da er det klart for en ny oppdatering her fra meg. I går var jeg hos en fast “datakunde” og fikk henne på nett igjen. Det viser seg at noen har vært inne på routeren og satt opp kryptering. Nettet der var ikke kryptert fra før, kun mac filtrering. Lurer på hva som har skjedd … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Ditt og datt

I går var jeg og klipte meg. Godt å få av seg litt hår. Begynte å bli ganske langt. Men det blir bare dyrere og dyrere, jeg betalte 280 kr!! Synes det er litt mye. Husker godt da det kostet under 100 kr. Ikke så mange år siden faktisk. I dag tidlig var jeg oppe … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Vært på konsert

I dag har jeg vært på konsert med Reidar Svare og Svermere i Nordberg kirke sammen med en venninne. Kjempefin musikk, hatt en kjempefin kveld! De kom med ny cd nå i helga så den må jeg kjøpe meg. Var masse folk, helt fult i kirken. Har aldri vært inne der før, men var en … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Potetgrøt

I dag har jeg vært på jobb igjen. Ikke gjort så mye har støvsuget paserommet og lakket noen skostativ. Fikk fri tidlig i dag siden det ikke var så mye mer å gjøre. Godt deg også. Nå i kveld har jeg spist potetgrøt sammen med de andre som bor her jeg bor. Grøten var god! … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Tannlege og bursdagsbesøk

I dag har jeg vært en tur hos tannleget og sjekket en tann jeg var litt usikker på. Det så heldigvis bra ut, han bare slipte litt på en fylling som var litt skarp. Han mente at fyllingen måtte byttes med tid, men at det ikke hastet. Vi har flink tannlege her, nesten blitt kvitt … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Bursdag!

I dag har jeg hatt besøk av Laila og Geir Ove på bursdagen min. Koselig med besøk, fikk stavmikser av dem og kakespade av PI og AJ. De hadde med seg bløtkake og det var godt ja! Ellers har jeg fått masse gratulasjoner på Facebook, 35 stk faktisk. Takk alle sammen! 🙂 Ellers i dag … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment