En ny dag går mot slutten

Posted by on 22/10/2011

Da er det klart for en ny oppdatering her fra meg. I går var jeg hos en fast “datakunde” og fikk henne på nett igjen. Det viser seg at noen har vært inne på routeren og satt opp kryptering. Nettet der var ikke kryptert fra før, kun mac filtrering. Lurer på hva som har skjedd her, om det er noen naboer som har vært inne vet jeg ikke men noe har i allefall skjedd. Satte opp ny WPA TKIP nøkkel og da fungerte det igjen. Fikk ikke WPA2 til å fungere på USB nettverkskortet på Windows XP. Men vanlig WPA burde holde de fleste ute.

I dag har jeg vært hos min søster og feiret bursdag til nevøen min. Vi fikk kake, både bløtkake med geletopper og sjokoladekake med seigmenn. Det var kjempegodt, ikke så ofte jeg spiser kake da. Nå etterpå har jeg hatt besøk av støttekontakten. Vi har spilt kort og snakket stort sett. Koselig!

Nå er det kveld så da skal jeg som vanlig om lørdager høre på nattradio fra Valdres Radio. Det hører med om helga, de har nettsending fredag og lørdag fra klokka 21 til klokka 01.

Leave a Reply