Monthly Archives: January 2012

En helg går mot slutten

Da er snart helgen slutt, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. På lørdag så jeg fotballkamp, Rosenborg mot Dalian Aerbin FC, et ganske nytt kinesisk lag. RBK vant i allefall 3-1. Det var årets første RBK kamp, selv om det ikke var en viktig kamp så var det gøy. Er ikke så … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

En ny uke er slutt

Beklager at jeg ikke har skrevet noe på en stund, men har ikke hatt så mye å skrive om egentlig. Gått i det vanlige, jobb og sånn. I kveld har jeg hatt besøk av støttekontakten og en venninne, vi har sett film. Vi skulle egentilg til Vågå på bowling, men så fant jeg ut at … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Middagsbesøk og snømåking

Det har kommet kjempemye snø de siste dagene. Måket to ganger, så jeg har fått meg litt trening da. Men i dag snør de heldigvis ikke, men graderstokken viser snart 0. Får håpe det ikke blir varmegrader nå! I går hadde jeg besøk av en veninne. Jeg laget middag til oss, pasta og pølsegrateng eller … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Jobb og biblioteket

I går var jeg på jobb igjen. Gjorde ikke så mye, men ble da litt. Etter jobb hadde jeg besøk av fattern. Så også film i går kveld, så filmen Antitrust. Sett den før men det er lenge siden. Bra film! I dag har jeg også vært på jobb og pusset litt deler til benker … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Null hull!

I dag har jeg vært hos tannlegen. Jeg hadde ingen hull, han tok røntgen og alt så helt fint ut. Han var også fornøyd med pussingen, så det var jo bare bra! Penslet tennene, så jeg kunne ikke spise på to timer. Spiste ikke før jeg dro så var ganske sulten ja. Etterpå skulle jeg … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data | Leave a comment

Nytt år, nye muligheter

Vært litt sløv med blogging i det siste så må prøve å skjerpe meg. Hadde besøk av støttekontakten etter jobb på tirsdag, så vi spilte litt Rummy. Elsker det spillet. Det ble forresten 1-1. På jobben driver vi for tiden å lager benker, maler og monterer. Det er en del jobb ja. Har vært hos … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Godt nytt år!

Ønsker alle som leser bloggen min et godt nytt år! Her har dere en video jeg tok av rakettene i Lom:  

Categories: Dagligdagse ting | 2 Comments