Jobb og biblioteket

Posted by on 10/01/2012

I går var jeg på jobb igjen. Gjorde ikke så mye, men ble da litt. Etter jobb hadde jeg besøk av fattern. Så også film i går kveld, så filmen Antitrust. Sett den før men det er lenge siden. Bra film! I dag har jeg også vært på jobb og pusset litt deler til benker vi lager. Skal lage ganske mange nå så er en del jobb.

Etter jobb var jeg først på butikken en tur, så hjem og spise middag så var jeg en tur på biblioteket og leverte en bok og en lydbok. Lånte meg også en ny film og en bok. Lånte filmen Jonny Vang, har hørt om den så tenkte jeg skulle se den da. Skal vist være ganske bra. Lånte også boka om historien til Øvre Otta, men den var ikke så spennende, var mest om politikk og sånn i den.

Ellers ikke så mye å fortelle. Til middag i går laget jeg meg pizza (kjøpte ferdig bunn). I dag har jeg hatt stekt spagetti. Lenge siden jeg har spist det så det var godt. Har også måket litt snø i dag, kom en del i går så har fått den vekk nå. Har vært kaldt noen dager, men nå er temperaturen oppe på behagelige -6,9 grader. Fikk ny kulderekord for vinteren i går klokka 1.21 med 18,6 grader. Det er heller ikke så kaldt egentlig når vi tenker på at det var over 30 kuldegrader for et år siden.

Leave a Reply