Monthly Archives: November 2011

Gratulerer RBK! :)

Først må jeg jo gratulere RBK med 3. plassen i tippeligaen! Bra jobba med seier over Viking i dag. I dag har jeg sovet lenge før jeg var i kirken på fin messe 1. søndag i advent. Masse fin musikk og god stemning der ja. Kom virkelig i julestemning. Etterpå ble det pizza til middag. … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

Lenge siden sist

Da var det på tide å blogge litt igjen. Har ikke skjedd så mye denne uka, så har ikke funnet på noe å blogge om. Men nå er det helg så måtte jo bare finne på noe å skrive. I går var jeg på svømming igjen, og det var like godt som vanlig. Godt og … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 2 Comments

Litt av hvert

I går var jeg på jobb igjen, har malt benker og er snart ferdig nå ja, regner med å bli ferdig på torsdag. Ellers i går så var jeg en tur på biblioteket og lånte meg lydbok. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle låne, så jeg spurte dem der. Jeg fikk anbefalt … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | Leave a comment

En fin helg går mot slutten

Ja, da går en fin helg mot slutten. Fredag dro jeg til Odnes (ved Dokka) for å besøke en veninne jeg ikke har sett på rundt 10 år. Kjempekoselig å se henne igjen! Kom til Lillehammer med buss i går og der ventet støttekontakten på meg. Vi kjørte fra der til Odnes. I går kveld … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 1 Comment

Liten oppdatering fra meg

Har ikke skrevet noe på noen dager nå så fant ut at jeg måtte komme med en liten oppdatering. Var i kirken på søndag, på kjempefin og gripende kveldsmesse. Messen startet med at en jente sang In The Arms Of An Angel. Nydelig!! Prekenen var også gripende, fikk nesten tårer i øynene av den. Presten … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 1 Comment

Mye har skjedd!

I går kveld var jeg og støttekontakten på Otta på medlemsmøte i radiogruppa. Jeg tok bussen til Otta og hun møtte meg der. Bussen var på Otta 1 time før møtet startet så vi tok oss en tur på Ottatunet om en kan kalle det det mer, er vel Amfi det heter nå. Var et … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting | 1 Comment