Litt av hvert

Posted by on 16/11/2011

I går var jeg på jobb igjen, har malt benker og er snart ferdig nå ja, regner med å bli ferdig på torsdag. Ellers i går så var jeg en tur på biblioteket og lånte meg lydbok. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle låne, så jeg spurte dem der. Jeg fikk anbefalt boka “La meg synge stille sanger” av Linda Olsson. Jeg begynte å høre på den i går kveld, men klarte å sovne på sofaen rett etter at jeg har startet den så fikk ikke med meg mye. Hehe. Får prøve igjen senere.

I dag har jeg ikke gjort så mye, sovet lenge og ryddet litt her. Har også ryddet kjøleskapet i dag så nå er det fint her! Har hatt besøk av en veninne i kveld og vi har spilt Rummy og jeg vant 3 ganger! Rummy er kjempegøy! Nå tenkte jeg å spise kveldsmat før jeg sløver på sofaen til jeg skal legge meg.

Leave a Reply