En fin helg går mot slutten

Posted by on 13/11/2011

Ja, da går en fin helg mot slutten. Fredag dro jeg til Odnes (ved Dokka) for å besøke en veninne jeg ikke har sett på rundt 10 år. Kjempekoselig å se henne igjen! Kom til Lillehammer med buss i går og der ventet støttekontakten på meg. Vi kjørte fra der til Odnes. I går kveld spilte vi litt spill, Rummy, Uno og Skippo. De to siste har jeg ikke spilt før, men jeg fikk det til til slutt. Kjempegøy! Etterpå spiste vi kjempegod og lettvint brokkoli og pastagrateng, før vi spilte litt mer Skippo.

I dag har vi spilt litt mer og sett film. Vi så filmen Thor og den var ganske bra for de som var våkene. Hadde en liten bursdagsfeiring i dag, vi har begge nettop fylt 30 så vi måtte feire litt. Fikk marsipankake med fyrverkeri på. Fikk gavekort på Ellkjøp av henne, så tror hun kjenner meg ja. Til middag i dag spiste vi tikamasala, ris og hvitløksbaguetter. Det smakte!

Ellers har jeg sett fotball i dag, Norge mot Wales men det gikk dårlig som vel de fleste har fått med seg.

Takk for en fin helg, håper vi kan gjøre det om igjen snart! 🙂 <3

One Response to En fin helg går mot slutten

  1. Hjørdis

    Æ så gla for at du ha haft ei fin helg! :)))))))))

Leave a Reply