Liten oppdatering fra meg

Posted by on 10/11/2011

Har ikke skrevet noe på noen dager nå så fant ut at jeg måtte komme med en liten oppdatering. Var i kirken på søndag, på kjempefin og gripende kveldsmesse. Messen startet med at en jente sang In The Arms Of An Angel. Nydelig!! Prekenen var også gripende, fikk nesten tårer i øynene av den. Presten vi har er kjempeflink til å få til fine messer!

Har vært på jobb igjen, driver og maler noen benker, det tar sin tid men begynner å komme langt nå. Ikke verdnes mest spennende jobb, men vi tar heldigvis masse pauser. Ikke noe stress, skal jo ikke ut igjen før til våren.

I kveld har jeg hatt besøk av søstera mi. Koselig. Hun kjøpte av meg nyeste VON cd`en da jeg heller kjøpte den på nettet. Synes det er greit å ha musikken digitalt enn å måtte styre med cd`er. Om jeg kjøper meg en CD som ikke finnes digitalt er det første jeg gjør å legge den over på pc`en med Audiograbber og importere den i iTunes sånn at jeg får den både på iPaden og iPhonen.

Til slutt må jeg gratulere Ankilanki med bursdagen i dag! Happy birthday! 🙂

One Response to Liten oppdatering fra meg

  1. Anki E

    Takk ska du ha for gratulasjon! :3

Leave a Reply