Mye har skjedd!

Posted by on 04/11/2011

I går kveld var jeg og støttekontakten på Otta på medlemsmøte i radiogruppa. Jeg tok bussen til Otta og hun møtte meg der. Bussen var på Otta 1 time før møtet startet så vi tok oss en tur på Ottatunet om en kan kalle det det mer, er vel Amfi det heter nå. Var et fint møte med masse diskusjon om alt mulig rart. Vi har møte første torsdag i måneden på Selsro på Otta.

I dag har vi vært på tur med turgruppa. Vi reiste øverst i Lia og gikk en skogsvei et stykke der. Vi grilla kjøttkaker og det var kjempegodt, all mat er bedre ute på tur! Merkelig det der. Været var ikke så værst men ble litt kald på hendene da siden jeg glemte å ta på meg hansker. Men det gikk! Når jeg var hjemme igjen ventet fredagsvasken før jeg fikk besøk av støttekontakten. Vi så film og bare slappet av her i dag. Godt det også. Har skjedd mye siste dagene så nå blir det godt med helg!

Har forresten fått meg ny bukse i dag, bestilte meg en olabukse fra Spar Kjøp. Den passet perfekt og ser ut til å være av grei kvalitet.

One Response to Mye har skjedd!

  1. Lise

    Tusen takk<3 Det har du også 🙂 Du skal vite det at jeg leser den hver gang du skriver noe der men jeg er ikke så flink til og kommentere :/

Leave a Reply