Lenge siden sist

Posted by on 25/11/2011

Da var det på tide å blogge litt igjen. Har ikke skjedd så mye denne uka, så har ikke funnet på noe å blogge om. Men nå er det helg så måtte jo bare finne på noe å skrive. I går var jeg på svømming igjen, og det var like godt som vanlig. Godt og varmt vann i går også. Nå er det ikke lenge til basenget stenger så blir vel bare en gang til. Det stenger til jul siden de skal i gang med bygging av flerbrukshus. Det blir spennende å se hvordan det blir, er jo et meget stort prosjekt. Har studert tegningene og det ser ut til å bli bra.

Vi har også her i Lom fått føle stormen “Berit”. Det har vært en del vind siste døgnet, men har roet seg litt nå. Er kommet masse snø, men det er varmegrader så nå blir det nok glatt tenker jeg. Huff, kunne heller ligget like over 0 grader så har det vært greit met litt snø også.

Ellers ikke så mye å fortelle, skal kose meg med nattradio, brus og potetgull resten av kvelden tenker jeg. Godt med helg så kan jeg være oppe litt lenger og sove så lenge jeg vil.

2 Responses to Lenge siden sist

  1. Anki E

    God hælg, da! 🙂

  2. rolvs

    Go hælg du au Anki! 🙂

Leave a Reply