Null hull!

Posted by on 05/01/2012

I dag har jeg vært hos tannlegen. Jeg hadde ingen hull, han tok røntgen og alt så helt fint ut. Han var også fornøyd med pussingen, så det var jo bare bra! Penslet tennene, så jeg kunne ikke spise på to timer. Spiste ikke før jeg dro så var ganske sulten ja. Etterpå skulle jeg egentlig på jobb, men det ble en del ventetid hos tannlegen så jeg fant ut at det ikke var så mye å begynne på. Ringte jobben og sjefen syntes det var greit. Dagens middag: Pasta med kylling og urter.

Nå i kveld har jeg ordnet litt på en server jeg skal montere hjemme, hatt litt problemer med den men nå ser det ut til å fungere bra. Skulle egentlig montert den for lenge siden, men har ikke kommet meg så langt. Serveren skal ta over for mine to servere hjemme, hybel-pc og aopen. Skal kjøre virtualisering på den sånn at jeg kan kjøre alt på en maskin.

Leave a Reply