Middagsbesøk og snømåking

Posted by on 14/01/2012

Det har kommet kjempemye snø de siste dagene. Måket to ganger, så jeg har fått meg litt trening da. Men i dag snør de heldigvis ikke, men graderstokken viser snart 0. Får håpe det ikke blir varmegrader nå!

I går hadde jeg besøk av en veninne. Jeg laget middag til oss, pasta og pølsegrateng eller hva jeg skal kalle det. Det ble ikke så værst, og hun syntes det var godt så må vel stole på det da. Etterp tok vi oss to runder med Rummy, og vi vant en gang hver. Koselig kveld.

Ellers så kan jeg fortelle at Regiondata er nede, sansyneligvis i hele nord-dalen grunnet fiber brudd. Det kan jo bli store problemer for kommunene siden alle data ligger på deres servere. For ikke å snakke om leger. De får jo ikke tilgang til journalene eller noe. Når de server så mange brukere så bør de i det minste ha redundans i de viktigeste linjene sine.

Leave a Reply