En ny uke er slutt

Posted by on 21/01/2012

Beklager at jeg ikke har skrevet noe på en stund, men har ikke hatt så mye å skrive om egentlig. Gått i det vanlige, jobb og sånn. I kveld har jeg hatt besøk av støttekontakten og en venninne, vi har sett film. Vi skulle egentilg til Vågå på bowling, men så fant jeg ut at det var stengt der i januar, så vi spiste heller pizza og så film hos meg. Det ble filmen You Don’t Mess with the Zohan og den var utrolig morsom. Beste filmen jeg har sett på lenge, selv om jeg tror jeg har sett den før. Takk for en koselig kveld!

Så film i går også, lånte meg Fritt Vilt på biblioteket. Har sett den også før, men det er jo filmer en kan se igjen. Tenkte å låne meg Fritt Vilt 2 også neste gang jeg skal på biblioteket. Litt gøy siden mye av handlingen er fra området her.

Ellers ikke så mye å fortelle, er kaldt for tiden, akkuratt nå er det 16,7 grader ute. Skal vist bli enda kaldere over helga. Grøss og gru. Men vi har vært heldige med været hittil i vinter likevel da. Kaldeste jeg har målt i vinter er 18,7 grader klokka 21.43 i dag (eller i går da, er jo over midnatt nå). Men på den andre siden er det jo bedre at det er litt kaldt enn at det er varmegrader og glatt om vinteren.

Leave a Reply