En helg går mot slutten

Posted by on 29/01/2012

Da er snart helgen slutt, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. På lørdag så jeg fotballkamp, Rosenborg mot Dalian Aerbin FC, et ganske nytt kinesisk lag. RBK vant i allefall 3-1. Det var årets første RBK kamp, selv om det ikke var en viktig kamp så var det gøy. Er ikke så lenge til Tippeligaen starter nå, 25. mars. Det er under 2 måneder til. RBK åpner som i 2011 mot Brann.

Lørdag kveld hadde jeg besøk av støttekontakten min, og vi spilte Uno og Rummy. Uno hadde jeg ikke spilt så mye før, så måtte lese oss litt fram men tror jeg fikk taket på det etterhvert. Koselig besøk!

I dag har jeg vært hos min søster og spist kjempegod hjemmelaget pizza. Det smakte!

Ellers i helga har jeg drevet og frisket opp PHP kunskapene mine. Bruker en video-tutorial jeg har funnet, og går gjennom denne samidlig som jeg trener på oppgavene. Lærerikt, er ikke sånn kjempeflink i PHP, men håper å kunne lære litt mer.

Til slutt må jeg gratulere Plumbo med seieren i delfinalen i MGP  med sangen Ola Normann. Kjempebra sang, fått helt dilla på den! Her har du den.

 

Leave a Reply