Nytt år, nye muligheter

Posted by on 04/01/2012

Vært litt sløv med blogging i det siste så må prøve å skjerpe meg. Hadde besøk av støttekontakten etter jobb på tirsdag, så vi spilte litt Rummy. Elsker det spillet. Det ble forresten 1-1. På jobben driver vi for tiden å lager benker, maler og monterer. Det er en del jobb ja. Har vært hos psykiatrisk sykepleier til samtale i dag og hadde neste ikke noe å klage på så dette går nok rette veien.

Etterpå var jeg hjemme en tur og spiste middag. Fattern laget potetball, stekt flesk og vossakorv. Kjempegodt! Var innom butikken og handlet litt, trodde det ble svømming i morgen men det ble det vist ikke likevel. Men da slipper jeg i allefall å på butikken og bruke penger i morgen.

Ellers har jeg hatt litt problem med bilen nå etter nyttår, da jeg skulle starte den en dag ville den ikke starte, batteriet var helt flatt så det var en gang ikke lys på dashbordet. Merkelig at det har tømt seg helt. Fikk startet den med startkabeler og kjørt den litt så nå går den fint igjen, så vi får håpe det holder seg. Har en liten misstanke om at det kan være pga. laderen for mobilen som sto i og at den tok litt strøm. Er ikke så mye jeg kjører så batteriet blir nok ikke helt oppladet.

Nå sitter jeg og ser på fotball, Newcastle mot United. Står nå 2-0 til Newcastle og det er bare 5 minutter igjen så dette ser ikke bra ut. Da har United tapt to kamper på rad og det er for dårlig. Hadde de vunnet i kveld hadde de i allefall kommet opp på like mange poeng som City. Skuffende.

Leave a Reply