Trist fotballdag

Posted by on 23/10/2011

I dag tidlig har jeg vært i kirken igjen, det er lenge siden nå. Koselig, men det kunne godt vært flere folk, tror det var bare 5-6 stykker i tillegg til meg. Men de hadde heldigvis kor så det ble litt sang likevel.

Ellers i dag har jeg sett fotball, hele to kamper. Gikk dårlig med begge to. Først var det Manchester United mot Manchester City. Det ble til slutt 1-6 og årets første tap til United. I kveld spilte også Rosenborg mot Strømsgodset og det gikk heller ikke bra, 3-1 ble det. Der røk sansyneligvis gullet. En trist fotballdag!

3 Responses to Trist fotballdag

 1. Lise

  Jeg må le litt når godset slo RBK.Ikke vondt ment, men rbk har godt av og tape de også : ) hehe

 2. rolvs

  Synes RBK har tapt nok i år!

 3. Mona Karin

  Hei hei. Fin blogg du har RS. Eg kan dessverre ikkje trøste deg angående fotballen, da eg er City-fan. 🙂
  Ser du har fått jobbtilbud, høyrest spennande ut da, lykke til angående valget. Ha ei fortreffeleg helg.

Leave a Reply