Ansvarsgruppemøte og jobbtilbud

Posted by on 31/10/2011

I dag har jeg vært på ansvarsgruppemøte. De som var der var kontaktem min her jeg bor, kontakten min på NAV, sjefen på jobb og psykiatrisk sykepleier. Var et greit møte selv om det ikke kom fram så mye nytt da. Men alle var enige i at det skjer mye positivt for tiden og det er jo bra! Ellers i dag har det ikke skjedd så mye, slappet av, sett på TV og litt sånn.

Jo, en ting til har skjedd, fikk telefon fra en som ville tilby meg jobb. Er et selskap (Uten å nevne navn) som leter etter folk med kunskap om drift av linux servere, og da dukket navnet mitt opp. Han skulle sende meg en mail med mer opplysninger og kalle meg inn til intervju om jeg ville. Vet ikke helt om jeg skal ta den enda, isåfall må jeg flytte og litt på meg og det er jo ikke bare bare. Må tenke litt på det. Det har jo vært drømmen da!

Leave a Reply