HELG! :)

Posted by on 28/10/2011

Ja, da er det endelig helg. Har ikke gjort så mye i det siste så har ikke hatt så mye å blogge om. Litt sliten etter uken, jobbet hardt med maling av noen benker på jobben. Har hatt besøk av fattern i kveld. Ellers i dag så kan jeg nevne at internett har vært nede en del i dag. Fra min logg:

Fri Oct 28 12:23:14 CEST 2011 Internett er nede!
Fri Oct 28 12:51:04 CEST 2011 Internett OK igjen (Downtime: 27 minutter 1670 sekunder)
Fri Oct 28 12:52:14 CEST 2011 Internett er nede!
Fri Oct 28 15:06:04 CEST 2011 Internett OK igjen (Downtime: 133 minutter 8030 sekunder)

Kjører et script på linux serveren min (kroken-server) som sjekker om internett er nede og logger det om den går ned. Kjekt å ha litt oversikt. Ringte Telenor tidligere i dag og da var det vist en større feil i Oppland. Flere på Facebook siden deres som også klaget over at det var nede. Er kjekt å ha en USB-stikk for å koble seg opp med mobilt brebånd når det ikke fungerer. Heldigvis løste det seg etter ikke alt for mange timene men er irriterende likevel.

Nå sitter jeg og hører på nattradio fra Valdres Radio, så tror jeg skal gjøre det til jeg legger meg. Fast om fredager det. Skal jeg sende inn en vits i kveld også tro? Er nesten blitt et fast innslag det der med en vits fra Lom! Kanskje jeg skal ringe inn også? Hatt lyst til det men vet ikke om jeg tør. Tenk om jeg ikke klarer spørsmålene? Flaut. Men tror jeg har klart i allefall noen, for det er ganske enkle spørsmål de har. En gang var det en som fikk tre alternativer og svarte feil 2 ganger før han fikk det riktig. Det fikk han faktisk godkjent. Så de er hjelpsomme der ja.

I morgen har jeg ikke noen planer så da kan jeg sove så lenge jeg vil! Skal bare opp til klokka 13.00 for da er det fotballkamp, men det skal jeg nok klare.

Leave a Reply