Ditt og datt

Posted by on 20/10/2011

I går var jeg og klipte meg. Godt å få av seg litt hår. Begynte å bli ganske langt. Men det blir bare dyrere og dyrere, jeg betalte 280 kr!! Synes det er litt mye. Husker godt da det kostet under 100 kr. Ikke så mange år siden faktisk.

I dag tidlig var jeg oppe tidlig, skulle til psykiatrisk sykepleier å ha samtale klokka 10. Er alltid trøtt om morgenen, men i dag kom jeg meg faktisk opp i god tid uten problemer! Etterpå var jeg på jobb igjen, har ikke gjort så mye annet enn å stramme en del skruer på noe utebenker og vært hushjelp. Fikk fri tidlig i dag siden det ikke var mer å gjøre. Det var bra så fikk jeg tid til å spise middag før jeg skulle på svømming klokka 4. I dag var vannet mye varmere enn sist, men har kjent det varmere da. Men det var godt da, alltid godt å være i varmt vann.

Ellers ikke så mye nytt å fortelle her, har snødd litt i dag men snøen har ikke lagt seg helt da, selv om det lå litt i dag tidlig. Måtte skrape bilen før jeg kom meg på jobb i dag. Kaaaldt!! Men det blir nok kaldere, desverre.. 🙁

Leave a Reply