Vært på konsert

Posted by on 16/10/2011

I dag har jeg vært på konsert med Reidar Svare og Svermere i Nordberg kirke sammen med en venninne. Kjempefin musikk, hatt en kjempefin kveld! De kom med ny cd nå i helga så den må jeg kjøpe meg. Var masse folk, helt fult i kirken. Har aldri vært inne der før, men var en fin kirke. Ikke spesielt stor da. Konserten var en bursdagsgave, men jeg fikk også spillet Uno. Da har jeg i allefall en grunn til å invitere henne igjen! 🙂

Så på kampen mellom Liverpool og Manchester United i dag, det ble poengdeling, så nå har United rykket ned til 2. plass på tabellen etter at Manchester City vant sin kamp i dag. Triste greier. Menmen. De tapte i allefall ikke, det har de ikke gjort til nå i år så kan vel ikke klage. i 2010/2011 tapde de 4 kamper og likevel vant de overlegent. Er litt tettere i toppen i år ja.

Leave a Reply