Dagens middag

Posted by on 24/10/2011

I dag har jeg laget meg god middag. Stekt ris. Sånn gjorde jeg: Kokte basmati, jeg brukte Boil In Bag ris, siden det er så enkelt og greit. Så avkjølte jeg risen litt før du har den i pannen med olje i. Hadde så i pølsebiter og purreløk og lot det surre litt. Så hadde jeg oppi ett egg, blandet det godt inn og lot det steke i 2-3 minutter til stivnet. Husk å rør hele tiden sånn at det blir godt sammenblandet. Til slutt hadde jeg i 2 ss soyasaus helt til slutt. Det ble faktisk kjempegodt. Her kan du bare bruke fantasien og ha oppi det du vil!

4 Responses to Dagens middag

 1. tone lise sveine

  det hørtes skikkelig godt ut=) det må jeg prøve….
  love tonelone

 2. Hjørdis

  Dæ hørdest kjempegodt ut ja!! Ska e jammen prøve eingång! Men kædant æ d mæ ægg ti liksom? Bli som eggerøre? Spæinnan:)

  • rolvs

   Dæ va godt ja.. 🙂 Bli kjæ heilt som eggerøre sia dæ æ bærre eit eigg, men bli mæssom go smak tå dæ læill.

 3. Hjørdis

  Yppele,detta ska e prøve! 🙂 Støtt nyttig mæ nye middagstips, går liksom ti d såmmå.. :p

Leave a Reply