Dagene går..

Posted by on 13/03/2012

Ja, da var det på tide med en oppdatering av bloggen igjen. På søndag var jeg i kirka igjen, det er lenge siden. Det var kveldsmesse med utdeling av 9-års bibel og sang av barneklangen. De var bare så flinke! Masse fine salmer og en del folk så ble fin stemning.

I dag har jeg gjort litt av hvert. I går fikk jeg brev om at det har blitt noe tull med bostøtten min så jeg måtte søke på nytt. Søknadsfristen går ut i morgen så da må jeg få levert den da. I dag har jeg først vært på biblioteket og skrevet ut søknaden, så på banken for å få tak i kvitering for betalt husleie og så på kommunen for å levere, og der fikk jeg høre at jeg måtte levere på NAV og de hadde jo så klart stengt i dag. Så da får jeg ta meg en tur på NAV i morgen. Ble ikke så mye jobb på meg i dag, men jeg var nå der en liten tur.

Ellers så er været utrolig godt, selv om det blåser en del for tiden. På søndag satte jeg varmerekord for året med 12 grader. Kjempegodt! Har faktisk sittet ute litt i dag og det var ikke så værst. Hadde det ikke vært den plagsomme vinden så har det vært godt i sola.

Leave a Reply