Radio

Ferien går mot slutten, masse har skjedd

Da var det siste dagen i ferien da og jeg tenkte å blogge litt igjen. I dag har jeg og støttekontakten vært på tur til Geiranger. Vi skulle egentlig ta båt fra Geiranger til Hellesylt men fant ut at det ble for dyrt (prisene var satt opp med 50 %!), så vi fant ut at … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

RTL-SDR – Mine erfaringer

Da er det på tide å skrive et lite innlegg til alle radio interesserte som leser bloggen min. Tenkte å skrive om en enkel, billig liten SDR radio. Dette er egentlig DVB-T, DAB og FM USB pinner, men noen smarte hoder har funnet ut at den også kan brukes som en SDR radio med stort … Continue reading »

Categories: Radio | Leave a comment

En bra dag men med en stor nedtur

I dag har vært en innholdsrik dag. Dagen begynte med at jeg sto opp halv 10 for å få med meg QST-LA, som går klokka 10.00 hver søndag. Det er en form for nyhetssending for radioamatører, der amatører kan sjekke inn etterpå. Litt gøy å høre hvordan signalene går ellers i landet. Ikke noe kjempeforhold, … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Radio | Leave a comment

For en uke!! :)

Da var det endelig helg og jeg kan slappe av etter en uke med mye innhold. Sist torsdag dro jeg til dama igjen og var der til mandag. Hadde en kjempefin helg, fikk møte foreldrene hennes og de virket koselige! Ellers så spiste vi god mat, så tv, spilte kort (Skip-bo er GØY!!) og sånn. … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Radio | Leave a comment

Tiden går…

Ja, da var det på tide med en liten oppdatering fra her. Har ikke skjedd så mye i det siste, men får skrive litt likevel. Har vært på jobb mandag og tirsdag men i dag har jeg hatt fri! Godt det også. Sto faktisk opp tidlig i dag også for vi skulle egentlig gå tur … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Data, Radio | Leave a comment

Nattradio og sløving på sofaen

Ah, da er det endelig helg! Vasket og ordnet her i dag, og vært på butikker og pantet flasker for 81 kr. Blir penger av det, derfor jeg drikker brus! hehe. Nå ligger jeg og hører på nattradio i Valdres Radio, men nattradioen hos Radio Melbu begynner straks så da sår jeg vel over på … Continue reading »

Categories: Dagligdagse ting, Radio | Leave a comment