En bra dag men med en stor nedtur

Posted by on 23/09/2012

I dag har vært en innholdsrik dag. Dagen begynte med at jeg sto opp halv 10 for å få med meg QST-LA, som går klokka 10.00 hver søndag. Det er en form for nyhetssending for radioamatører, der amatører kan sjekke inn etterpå. Litt gøy å høre hvordan signalene går ellers i landet. Ikke noe kjempeforhold, men det meste gikk da gjennom.

Klokka 13.00 var det klart for messe i kirka. I dag var det utdeling av 4-års bok, sang ved barneklangen, nattverd og dåp. Koselig messe, vi har fått ny vikarprest her i Lom nå, og jeg syntes han var flink! Barneklangen sang kjempefint så det ble en fin stund.

Etterpå var det klart for Manchester United kamp. I dag møtte de Liverpool, og vant 2-1! Det gjorde godt! I pausen spiste jeg middag, i dag kokte jeg meg bare noe pasta jeg hadde i skapet. Var greit nok egentlig selv om det ikke er noen avansert middag.

Nå har jeg akkuratt sett Rosenborg spille mot Brann. Det så lenge bra ut etter at de gikk opp i ledelsen litt ut i andre omgang. Men desverre kom Brann sterkt tilbake med to mål. Hadde Rosenborg vunnet dette hadde de inntatt tabelltoppen, men det gjorde de desverre ikke. Men gullet er fortsatt innen rekkevidde.

Comments are closed.