For en uke!! :)

Posted by on 04/05/2012

Da var det endelig helg og jeg kan slappe av etter en uke med mye innhold. Sist torsdag dro jeg til dama igjen og var der til mandag. Hadde en kjempefin helg, fikk møte foreldrene hennes og de virket koselige! Ellers så spiste vi god mat, så tv, spilte kort (Skip-bo er GØY!!) og sånn. Takk for en fin langhelg! 🙂

På tirsdag var det 1. mai og da ble jeg invitert med å spise trollkrem med vaniljesaus her i Kroken. Det var nam! På ettermiddagen tirsdag fant jeg ut at jeg skulle begynne å trene på å kjøre litt lenger med bil igjen. Da tok jeg meg en kjøretur til Skjåk. Tenkte det var en fin start. Det gikk overaskende bra, ikke noe problemer i det heletatt! Vært litt skeptisk til å kjøre langt, men det skal det bli en slutt på. På onsdag kjørte jeg meg enda en tur, da var målet Vågå. Det gikk også bra!  Utrolig godt å føle seg litt mer fri.

På torsdag kveld var jeg på Otta på radiomøte. Tok buss til Otta og møtte støttekontakten der. Vi dro da til gamlehjemmet, der vi i radiogruppen har møtelokale. Koselig møte. Da vi skulle hjem måtte jeg spørre noen der (Takk Stein!!) om de kunne være med å dra i gang bilen siden starteren ikke fungerte. Kjekt å ha så hjelpsomme folk, radioamatører er kjent for å være hjelpsomme! Sakene som ble tatt opp var 35 års jubileum, søppelplukking og nødsamband.

I dag var jeg først på butikken og handlet litt. Så vasket og ryddet jeg hele leiligheten. Har hatt bursdagsselskap til en veninne i kveld, så jeg og støttekontakten har bakt muffins pyntet med melis, seigmenn og nonstopp. Det ble godt ja! Da muffinsene var trygt i magen dro vil til Vågå for å bowle litt. Vi tok to runder, støttekontakten vant begge to, men jeg ble på 2. plass i den først runden. I den andre runden spilte jeg ikke så bra, så jeg kom på sisteplass.

Nå er det fredag kveld og da hører jeg som vanlig på nattradio fra Radio Melbu og Valdres Radio. Godt å slenge seg ned på sofaen og bare slappe av etter en travel, men kjempefin uke!

Leave a Reply