Det er vååååår på flere måter!

Posted by on 28/03/2012

På tide å blogge litt etter en lang pause. Sist onsdag var jeg på Otta på møte på Opus for evt. å få noe videre utdanning. Hadde vurdert å ta almen påbygging, men han jeg hadde møte med mente at jeg skulle søke på Fagskolen Innlandet på Gjøvik. Det høres utrolig spennende ut, men det er jo et stort skritt da. Men det skal jeg klare, enten til høsten eller neste høst. Skal ha et møte med NAV der vi skal diskutere litt så får bestemme meg etter det. Har i allefall sendt inn søknad da så får jeg heller si nei om jeg ikke er klar for det til høsten. Men neste år SKAL jeg! Linjen jeg ser på heter Drift og sikkerhet og er 2 år heltid. Masse spennede fag så tror det har vært perfekt for meg. Du kan lese litt om linjen ved å klikke her.

Nå i helga har jeg vært hos dama igjen. Kom dit på torsdag og kom hjem på mandag. På søndag grillet vi, jeg grillet laks og hun grillet koteletter. Vi grillet også pølser og så hadde vi mais til desert. Det smakte! Gjett hva vi gjorde på søndag? Da så vi så klart RBK – Brann kampen. Vi er RBK fans begge to så det er gøy at Tippeligaen er i gang igjen. RBK vant 3-1, noe jeg tippet før kampen. Så det var en bra start!

Ellers må jeg jo si noen ord om været, det har vært UTROLIG godt og varmt i det siste. Men spørst hvor lenge det varer, for nå er det meldt mange kaldegrader frammover. Men vi får ta det som det kommer. Det går i allefall mot sommer og det er det beste jeg vet.

Drift og sikkerhe

Leave a Reply