Sam Knows

Posted by on 01/03/2012

Da var det på tide å oppdatere bloggen igjen, lenge siden sist nå. Skal prøve å skjerpe meg frammover. Er ikke så mye nytt egentlig, går i det vanlige, jobb og sånn. På jobben driver vi og beiser som vanlig men nå er vi snart ferdige med det vi har begynt på.

For en stund siden fikk jeg en boks fra Sam Knows prosjektet i posten. Dette er en boks jeg kobler inn mellom modem og router og har som oppgave å måle kvaliteten på bredbåndslinjen. Dette er et prosjekt som pågår i hele Europa. Boksen jeg fikk er egentlig en helt vanlig TP-link trådløs router, med en modifisert versjon av dd-wrt firmwaren. Den samler inn ting som båndbredde og responstid på diverse ting. Det som også er fint er at en selv kan gå inn på en side og få grafer over alt den måler for å få en oversikt over kvaliteten på linjen over tid.

Ellers må jeg vel få med noen ord om været, for det har vært helt spesielt i det siste. I går klokka 13.22 målte jeg faktisk hele 11,8 varmegrader, og det er jo ikke helt normalt så tidlig. Mye av snøen er borte og jeg virkelig koser meg i vårværet. Har vært litt vind da, men det er uansett kjempegodt. I dag har det regnet litt faktisk. Men nå er temperaturen på vei nedover, er meldt kaldere i dagene som kommer, men det værste av vinteren er vel over. Akkuratt nå er det 2,1 varmegrader ute.

One Response to Sam Knows

  1. BEE

    Dette liker jeg. Det er mange år jeg har kjent deg nå, og hørt
    om hvordan du har det. Tror du var 16 år første gangen vi “traff” hverandre og “pratet”? Liker veldig godt å høre om alt du er med på og at du har det bra. Klem!

Leave a Reply