Håndball, fotball og besøk

Posted by on 24/09/2011

I dag har egentlig vært en sløvedag. Sov til 12 i dag, og var på butikken en tur da. Til middag i dag spiste jeg fiskekaker stekt i panna med kryddersmørr på. Det er nam! I ettermiddag har jeg hatt besøk av fattern, han hadde med ny madrass til sengen, den begynner å bli utslitt å vond å ligge på så det blir nok noe bedre nå.

Etterpå har jeg sett håndball, semifinale i World Cup i Århus. Norge vant 25-23 over Spania. Det ble spennende mot slutten, etter at Spania kom tett innpå men det ble heldigvis seier til slutt da så da venter finale mot Russland i morgen. Det blir spennende! Elsker håndball, egentlig mer glad i det en fotball, skjer liksom noe mer der.

Har også sett fotball i kveld, Stoke mot Manchester United. Det endte 1-1. Litt skuffende, men det ble i allefall ikke tap og United har fortsatt 1. plassen i PL forran Manchester City. United er laget mitt i Engelsk fotball.

Ellers tror jeg jeg begynner å bli forkjølet eller noe, har vondt i halsen i dag. Får håpe det går fort over.

Leave a Reply