Gresk aften

Posted by on 15/09/2011

I dag har jeg vært på jobb igjen. Har jobbet med noe malerarbeid i dag. Ble innearbeid for det var ganske kaldt og blåste en del. Fikk fri litt tidligere i dag også da så ble en kort dag. Men det er jo greit.

Laget meg jeg meg fiskeboller i hvit saus! Det var ganske godt, men sikkert vært godt å ha noe til det også, sprøstekt bacon f.eks. Det har vært godt, må jeg prøve å lage en gang. Laget det en gang, men det ble bare helt svidd. Liker det godt stekt, men det var for mye, ble steinharde.. Hehe. Får prøve igjen!

I kveld har jeg og de andre her jeg bor hatt “gresk aften”. Vi spiste gresk salat, og det var kjempegodt! Spesielt er det godt med fetaost i, er glad i feta ost, det kan jeg spise bare for seg selv også. Var oliven i den også, noe jeg egentlig ikke er så glad i, men det var faktisk ikke så værst det heller. Etterpå spiste vi en gresk dessert, yoghurt med honning og nøtter. Det var nytt for meg.

2 Responses to Gresk aften

  1. Hjørdis

    Bacon æ jælma godt te fiskeboller ja!! Eit godt tips æ å legge bacone på eit papir ette dømm æ steikt, så trække fæitte se inn i papire, å du fæ sprøtt bacon utta så mykjy klin 😀

Leave a Reply