Hundeluftetur og avsluttning i Skjåk

Posted by on 20/09/2011

I dag var siste dagen på dagsenteret i Skjåk. Skal heller jobbe mer i sysselsettingsgruppa i Lom. Gjorde ikke så mye i dag, jeg stemplet noen konvolutter og spiste lunsj. Jeg fikk en fin blomst av dem siden det var siste gangen. Litt trist var det, men. Var velkommen tilbake i allefall om jeg ville.

Nå i kveld har jeg vært ute og luftet hund med Berit og gjengen. I dag ble vi 13 hunder og 13 personer. Kledde på meg masse for trodde det ble kaldt, men det var egentlig godt vær likevel. Etter en tur nedover mot skim så dro vi på Fossberg og spiste litt. Jeg kjøpte meg et eggerøre- og spekematsmørbrød. Det ble kveldsmaten min i dag.

Ellers, laget meg pannekaker til middag i dag, spiste med blåbærsyltetøy, og det var kjempegodt. Lenge siden jeg har spist det nå.

Leave a Reply