En ny dag går mot slutten

Posted by on 22/09/2011

Dette har vært en fin dag, gjort mye i dag! Først var jeg på jobb der jeg har malt noen planker vi skal bruke til nytt gjerde rundt barneskolen i Lom. Dette kan ta lang tid, så vi satser på å få montert til våren og heller male dem inne i vinter. Grei jobb egentlig, selv om jeg ble kanske sliten i ryggen av det.

Etterpå var jeg en tur på apoteket og hentet medisin før jeg spiste middag. Jeg spiste bare en “pizzabolle” i dag, det var ganske godt egetnlig. Etterpå dro jeg på svømming, kjempegodt!! Ble bedre i ryggen av det ja.

Nå i kveld har jeg hatt filmkveld med en venninne. Vi så filmen Scary Movie. Er lenge siden jeg har sett den, men var like bra som sist! Vi kosa oss med potetgull og dip til.

Alt i alt en fin dag!

One Response to En ny dag går mot slutten

  1. Anki E

    Høres ut som en fin dag dette, ja. 🙂

Leave a Reply