Jeg er frisk og besøk av støttekontakten

Posted by on 30/09/2011

Ja, da er jeg ENDELIG så å si frisk igjen av forkjølelsen. Bare litt hås og sår i halsen men er ikke noe å klage på. Kjempegodt! I dag har jeg hatt vaskedag så jeg har vasket og ryddet her. Ble så fint så så. Har også vært en tur på butikken. Til middag i dag stekte meg rett og slett en hamburger, fant ut at jeg hadde det i fryseren så jeg tok det jeg.

Nå i kveld har jeg hatt besøk av støttekontakten, og vi har spilt Rummy. Det er kjempegøy, blir aldri lei det!

Har også sett på andreomgangen i kampen Lillestrøm – Rosenborg og Rosenborg vant 5-2! Da er RBK oppe på 2. plass i tippeligaen der de hører hjemme! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med nattradio fra Valdres Radio og Radio Melbu.

Klarte forresten å låse inn nøkkelen i bilen i dag sånn at fattern måtte komme å låse opp. Det har heldigvis skjedd bare 2 ganger, men har nesten skjedd flere ganger da.

Været er fantastisk, i går var det over 22 grader og i dag har det også vært over 20! Utrolig at det er så godt vær så sent på høsten. Er vel det de kaller indian summer.

En fin dag!

Leave a Reply