Snart helg!

Posted by on 16/12/2011

Da var det snart helg! Har egentlig ikke gjort så mye denne uka så har ikke vært så mye å skrive om. Har vært på jobb i dag, der har jeg ikke gjort annet enn å feid opp litt flis og ryddet. Ellers har jeg bare sittet å sløvet. Etter jobb i dag fikk jeg telefon fra en datakunde som jeg skulle hjelpe. Var der og installerte mobilt bredbånd, men fikk ikke testet det siden hun ikke har fått pin-koden enda. Installerte også en RiksTV boks. Har måtte bestilt fjernkontroll og strømforsyning til denne boksen, det fikk jeg faktisk tak i GRATIS fra Grundig. Det var service det, betalte engang ikke frakt.

Følger så klart med på håndball VM og det er jo spennende å se hvordan det går. Tror i allefall de kommer til finalen. Er kamp igjen i morgen, da skal de spille semifinale mot Spania. Desverre er det ganske sent, kampen begynner ikke før 22.55 så da kommer jeg til å være ganske trøtt tenker jeg. Men må få det med meg!

Leave a Reply