Puh, helg!!

Posted by on 01/12/2011

Har hatt en del å gjøre i det siste ja. Har hatt to dataoppdrag på tre maskiner, ene fjernet jeg et lass med virus på og på de to andre la jeg inn antivirus (AVG). AVG er et helt fint antivirus program og det gjør jobben sin. Det er gratis, men det finnes også i betalingsversjon, men har det en trenger i gratisversjonen også egentlig. Det er ikke like tungt som f.eks Norton, så det går bedre på litt eldre maskiner. Mange antivirusprogrammer begynner å få så utrolig mange funksjoner, så det gjør dem tunge og maskinen kan føles treigere enn den egentlig er.

I dag har jeg vært på jobb igjen og vi har jobbet med å rydde ut og kjøre vekk utstyr fra samfunshuset, som jo nå skal ombygges kraftig til nytt Flerbrukshus som det heter. Litt av en jobb, vi har kjørt stoler og bord, vet ikke hvor mange vi har kjørt men det ble mange lass til slutt. Så i kveld er jeg ganske sliten ja. Har hatt besøk av fattern nå i ettermiddag. Ellers er det ikke så mye å fortelle.

Været i det siste har vært preget av regn og vind. På tirsdag målte jeg 18,4 m/s og det er ikke ofte det blåser så krafitg her, tror ikke jeg har målt noe kraftigere siden jeg fikk værstasjonen. I tillegg på samme tid var det nesten 10 grader! I tillegg har det vært utrolig glatt siden det kom en del snø for noen dager siden, og så ble det varmt. Det begynner å bli borte på hovedveiene, men er mange steder er det meget farlig. Er heldigvis gruset bra da.

Leave a Reply