Ny uke, nye muligheter

Posted by on 11/05/2015

Da var vi i gang med en ny uke og jeg er ferdig med en ny arbeidsdag. I helga har jeg ikke gjort så spesielt mye, bortsett fra å sett fotball og håndball. Larvik har spillt Champions league finale, men desverre tapte de så de må nøye seg med sølv. Ikke mye smil å se på premieutdelingen. Men uansett bra å vinne alle sine kamper bortsett fra finalen! Larvik er suverene både i Norge og verden!

I dag har jeg og støttekontakten vært på setra til støttekontakten på Meadalen. Det lå igjen litt snø, men veien var ikke så aller værst. Vi spillte kort, jeg vant de to første og hun vant de to neste så da ble det 2-2 og ingen ble sure! 🙂

Da jeg var hjemme igjen var det på tide å spille bingo igjen. Ble mer spennende etter at jeg spillte sist og vant noen kroner. I dag gikk det dårlig på de tre første bladene, men på det siste ble det spennende. Jeg var først nær å få to rekker og vinne 700 kroner (igjen), jeg satt igjen med et tall, 40, og da ble det så klart bingo på noen andre. Etter at de begynte å trekke igjen så var det første tallet de trekte ut 40(!!!!). Ganske surt egentlig. Så var jeg nær å få 3 rekker og 5000, manglet et tall, 12, men det kom ikke før det ble bingo. Dette blir nok ikke siste gangen jeg spiller bingo, kan fort tjene inn det en satser, koster jo bare 80 kr for en blokk og det er mye større mulighet for å vinne her enn i lotto, selv om premiene ikke er like store.

Dagens middag: Stekt medisterpølse med grov sennep. Helt greit egentlig det, spiste litt i kantina på jobb så var egentlig ikke så sulten. I går laget jeg meg laks (kokt), ris og kokt brokkoli. Ble ganske godt egentlig selv om det ble litt mye. Har satt opp meny med sunn mat to dager i uken nå, har for høyt kolesterol så å prøve å spise sunt for å få det ned. Har også D-vitamin mangel og Folat mangel men det har jeg begynt på medisin for, og merker stor forskjell på meg selv etter at jeg begynte på det.

Velvel, nå venter snart senga før en ny arbeidsdag. God natt bloggen! 🙂

Comments are closed.