Mye er nytt!

Posted by on 20/08/2012


Da var det på tide å blogge litt igjen. Har skjedd mye i sommer som jeg ikke har blogget om så her kommer en oppdatering fra meg.

18.7.2012
Har vært på tur til hytta til støttekontakten. Der grillet vi pølser, men fikk ikke helt fart på grillen så ble bare lunkene pølser. Vi grillet også marshmallows etterpå. Været var greit, men det var dårlig med sol. Men det var så bra at vi kunne sitte ute uten å fryse.

21.7.2012
Har vært på tur med støttekontakten, vi reiste fra Lom til Geiranger der vi tok ferje over til Hellesylt. Vi stoppet i Stryn og kjøpte oss mat, jeg kjøpte meg kyllingnuggets tror jeg det var. Kjempegodt! Det ble en fin tur, selv om det var en del regn på veien hjem. Jeg har kjøpt meg GPS til bilen så fikk testet den litt på turen, selv om vi sikkert har funnet fram uten den også. GPSen er forresnten en TomTom XL Classic kjøpt på Elkjøp. Grei GPS, selv om den bare har de mest nødvendige funksjonene.

31.7.2012 – 14.8.2012
Nå har jeg vært på ferie i to hele uker hos min kjære. Denne gangen kjørte jeg selv helt fra Lom til Odnes, noe det ikke er lene siden jeg tenkte på som bare en vill ide. Turen både dit og hjem gikk helt uten problemer! Var utrolig godt å kunne ha bil der sånn at vi kunne komme oss ut litt.

På lørdag den 11. var vi ute på vår føreste offesielle date. Vi var på en italiensk resturant og spiste god mat. Jeg kjøpte meg Lasagne og hun kjøpte seg noe pasta med innbakt kjøtt. Var godt bege deler. På mandag den 13. var vi på Bybrua og så på den nye leiligheten hennes. Den så fin ut, så tror vi skal få det bra der!

Var trist å reise igjen på tirsdag, det kom noen tårer på turen oppover ja. Både oppover og nedover stoppet jeg på 8-Kanten på Fåvang og spiste middag. Jeg tok meg også mange små pauser oppover. Ble ganske sliten av den kange kjøreturen men det gikk greit egentlig.

16.8.2012
I dag har jeg vært på grilltur til Høydalen med de andre her jeg bor. Været var bra, og jeg trengte ikke jakken jeg hadde med meg. Satt ute lenge og grilla pølser og koset oss i godværet. Etterpå tok vi oss en tur på en liten “topp” om det kan kalles det. Tok under 15 minutter opp, men vi fikk fin utsikt da. Bildet du ser øverst er fra toppen.

19.8.2012
I dag var jeg og søttekontakten og bowlet igjen i Vågå. Vi spiste først pizza, og den var ganske god! Vi kjøpte halvparten med peperoni og ananas og andre halve med kjøttboller og marinert kylling. Etterpå tok vi en runde med bowlin, og ikke overaskende, så vant hun over meg IGJEN. Jaja, men var gøy likevel!

20.8.2012
I dag var første arbeidsdagen etter ferien igjen. Jeg har ikke gjort så mye, jeg har beiset 4 planker og ikke så mye annet. Hadde en prat med sjefen min dag om at jeg egentlig ikke trives der noe mer. Ønsker meg en jobb der jeg trives, men det er ikke så lett å få. Skal ha møte med NAV snart, jeg venter bare på e-post fra dem om når jeg kan ha møte. Føler meg klar for noe mer snart.

Sikkert mye mer som har skjedd også, men husker ikke alt. Har hatt en fin sommer selv om det ikke har vært noe kjempevær bortsett fra nå siste uka. Har vært mye regn, men er bedre enn vinter i allefall. Snart er det høst, og det er noe jeg ikke liker, liker vår og sommer og hater høst og vinter.

Nytt på radiofronten er nå at repeateren på Jetta er oppe igjen! Denne gangen forhåpentligvis permanent etter at de har fått taket på innslagene på andre stasjoner der oppe. Litt av en jobb må jeg si, men resultatet virker til å være meget bra. Kjører den fint fra her jeg bor, men må ha litt effekt og beam for å komme gjennom. 55 W og en 3 elementers beam går greit. For de som ønsker å lytte på den er det bare å stille inn radioen på 145.6625 MHz. Er du radioamatør er det bare å bruke den, men du må huske på å legge inn en ctcss tone (“sub tone”) på 71,9 Hz siden det er eneste måte å åpne den på. Er også APRS der oppe nå, så Gudbrandsdalen skal være bra dekket med både repeater- og APRS dekning.

Det var alt for nå, men skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere bloggen frammover.

Comments are closed.