På tide å blogge litt igjen

Posted by on 29/04/2015

Da har jeg ikke blogget på år og dag, så tenkte det var på tide igjen.

I går var jeg på Gjøvik for å få tannbehandling i narkose. Fikk time halv 8 (!!!!) så vi måtte reise fra Lom klokka 4 om natta. Ble en tidlig morgen, men jeg kom faktisk opp kvart over 3 på natta og kom meg i vei. Fikk heldigvis drosje begge veier. Vi kom fram litt tidligere, faktisk før sykehuset var åpent, så vi måtte sitte ute litt. Var heldigvis sol så var ikke så kaldt.

Da jeg kom inn dro vi til 4. etg til dagkirurgisk avdeling. Der ble jeg liggende en stund, men kom til slutt inn til tannlegen. Der ble det lagt inn veneflon og medisineringen startet. Fikk ikke noe medisiner før, siden de mente det var greit å gi alt gjennom veneflonen. De satte på masse overvåkningsutstyr, så de skulle følge godt med på hva som skjedde når jeg lå og sov. Fikk en masse medisiner, regner ut at denne dagen brukte jeg totalt 8 forskjellige medisiner, inkludert mine faste medisiner på kvelden og smertestillende. Så kom narkosen. Fikk en maske med oksygen, noe som var litt ekkelt men det gikk greit. Så sprøytet de inn noe som gjorde meg svimmel, siste jeg husker er at jeg sa var at jeg ble svimmel, så ble jeg helt borte etter at de ga meg Propofol. Neste jeg husker da er at jeg våknet opp igjen på oppvåkningen, og var utrolig sløv og surrete i hodet men kom meg ganske fort igjen. Lå der litt, fikk en yoghurt, litt drikke og en masse informasjon om hva de har gjort, noe jeg så klart ikke husker noe av siden jeg var ganske borte. Fikk heldigvis alt på papir og hun jeg hadde med meg fra Lom fikk informasjonen. Resultatet ble at de trakk en tann og reparerte to andre. Så nå skal tennene mine være i topp form igjen.

Alt i alt var dette en megt god opplevelse, har i ettertid ikke fått noe smerter eller noe. Bare litt ekkelt å tygge på den siden der de trakk en tann. Meget flinke folk på Gjøvik! Var hjemme igjen like før 5, og da skal jeg love deg at jeg var utslitt. Ganske sliten i dag også, men det begyner å komme seg nå.

Ellers i dag har jeg hatt besøk av støttekontakten, vi skulle egentlig på Meadalen, men jeg var så sliten at vi ble heller hjemme å så litt Friends i steden. Koselig det også.

Skal prøve å bli flinkere til å blogge i vår og sommer så følg med!

Comments are closed.