Blogger JEG??? (Jepp!)

Posted by on 27/10/2021

Da har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Har tenkt på det lenge men nå bare kaster jeg meg ut i det og vil skrive litt om hverdagen og mitt liv.

Mitt liv? Tja. Det er litt sånn så som så for tiden. Eller for å si det rett ut; jeg sliter. Har mye angst og uro, selv om jeg noen ganger klarer å finne ro. Dette gjelder i kveld, har endelig fått litt ro i kroppen. Men det er ikke ofte for tiden, men når jeg finner ro så er det det aller beste jeg vet! Hverdagene kan være tunge, men jeg kjemper meg gjennom dem.

Det jeg sliter med for tiden er tenne og angst for dem. Jeg har smerter som flytter seg nesten over alt i munnen. Det kan være på høyre side, venste side, oppe og nede. Alle rundt meg mener det er psykisk. Jeg har i sommer vært til utredning hos TOO-teamet på Lillehammer via videosamtale (som er noe de fleste har fått et forhold til siste året). Jeg kom ikke inn der, siden jeg ikke har tannlegeskrekk eller andre ting de vanligvis driver med, men de gjorde en meget grundig vurdering. De anbefalte meg psykolog, noe jeg lenge har ønsket meg.

Neste uke blir spennende, på mandag skal jeg til tannlegen ¨på rutinekontroll som jeg gjør to ganger i året. Det skaper angst. Jeg har ikke direkte tannlegeskrekk, men er redd at det skal være helt håpløst. Men prøver å tenke at det er som de X antall siste gangene jeg har vært der, ingen hull og tannkjøttet ser fint ut.

På tirsdag blir det legetime. Bestillt meg en dobbelt time sånn at vi skal ha god tid til å snakke om litt av hvert. Det jeg håper mest på er at hun kan henvise med til psykolog. Det er noe jeg virkelig ønsker meg, og har et stort håp om at det skal hjelpe meg! Sist jeg gikk til psykolog ble jeg “frisk”, eller i allefall mye bedre. Noen håp må en ha, selv om det er 12 ukers ventetid.

Ellers i livet mitt er det ikke så veldig mye som skjer. I dag har jeg vært på Esso med søstera mi og spist pølse og pomfri. Det var koselig, selv om jeg klarte å spise opp ca. halvparten av maten. På grunn av tennene sliter jeg også med å spise og svelge. Det er ikke noe gøy å alltid tenke på at en må spise noe som en klarer å svelge uten å tygge for mye.

Velvel. Det ble litt mye klaging fra meg i dag men ville bare få det ut. Skal prøve å oppdatere bloggen litt fremover, men skal prøve å ikke gjøre det bare til en klagemur, men et sted jeg kan dele hva som skjer i min hverdag.

Comments are closed.