En kjempefin uke er over! <3

Posted by on 21/05/2012

Da var jeg alene igjen, kjørte dama på toget igjen i dag. Men vi har gjort masse gøy! I går var vi en tur på bowling i Vågå. Vi spilte to runder, jeg vant faktisk første, men hun kom sterkere tilbake i andre runde og vant sammenlagt. Etterpå spiste vi kjempegod pizza, med masse godt på. Da vi kom til Lom igjen var vi en tur innom på Cuba og kjøpte oss banansplitt og softis, og satt ute i det fine været. For ja, nå er sommeren endelig her! JIPPII! Det har vært 25 grader på det varmeste i dag og det liker vi! Når isen var trygt i magen tok vi oss en kjøretur rundt flåklypa, men hun ble skuffa over at det ikke var noe mer enn ett veikryss.

Nå i dag har jeg som jeg skrev kjørt henne til Otta på toget. Har kjørt mye nå i det siste og føler jeg har bra taket på det. Kjempegodt å være fri!

Ellers må jeg nevne at jeg skulle passe katten her, og han klarte å komme seg ut av vinduet i løpet av natta. Skal si dere jeg fikk dårlig samvittighet! Men heldigvis klarte vi å få tak i det dagen etterpå. Den har heldigvis ikke rømt langt, vi klarte å fange den rett utenfor huset her etter å ha lokket den med alt vi kunne lokke med. Etter det måtte vi passe nøye på dører og vinduer siden han tydeligvis hadde lyst til å ut.

Takk for en kjempefin uke, dette må vi gjøre mer av!  <3

Leave a Reply