For et vær!

Posted by on 26/12/2011

Natt til i dag har det vært et ekstremt vær. Har blåst masse, her har jeg målt opptil 20,4 m/s og det er ganske mye. Blåste vist orkan flere steder i fjellet, b.la i Veoldalen der det var målt 37 m/s. Det er ganske spesielt! Er blitt en del skader, spesielt på strømnettet. Har sittet og hørt på Eidefoss i natt og de har hatt nok å jobbe med ja. Stakkars folk som må drive ute i så sterk vind. Strømmen har heldigvis ikke vært borte her, bare blunket noen ganger. Hjemme hos mine foreldre har det vært borte to ganger i går kveld og natt. Har faktisk fått skade på huset, en bit av gelenderet på verandaen har falt av, og ligger løst. Men tror den var ganske løs fra før også da. I dag har det regnet en del, men ikke vært så mye vind. Men nok om det.

I dag har jeg vært hos min søster på julelunsj. Masse god mat og hyggelig selskap. Jeg spiste røkelaks, lefse, eggerøre og julepølse. Namme, det ble middagen min i dag. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, sett litt fotball og slappet av. Snart er det nattradio fra Radio Valdres noe det skal være hver kveld i romjula. Det blir koselig! Er faktisk nattradio fra Ottadalsradioen (!!!) også i morgen og onsdag. Det er lenge siden jeg har hørt ja. De sender ikke på nettet, har en gang ikke nettside, så får finne fram en god gammeldags FM radio.

Leave a Reply