God jul!

Posted by on 24/12/2011

Da var julekvelden over og jeg er kommet hjem igjen. Har vært hjemme hos foreldrene mine i hele dag. Har spist tradisjonell julemat, altså ribbe, julepølser, kjøttkaker og surkål. Til desert spiste vi hermetisk frukt med krem som vi har gjort i alle år, hører liksom med. Etterpå var vi alle så mette at vi tok en pause før vi delte ut pakkene. Jeg fikk: Ildfast form, genser, te-lys holdere, dørklokke, bok (Turist i Gudbrandsdalen på 1800-tallet), to pengebøker, te, gavekort fra komplett og sokker. Takk for gavene alle sammen, tror jeg har sendt en takk til de fleste på sms i kveld. Har hatt en kjempefin dag på alle måter.

Nå i kveld har jeg sett to filmer, Alene hjemme og Elling. Har sett dem før men er jo gøy å se igjen ja, jeg er av den typen som kan se filmer tusenvis av ganger. Hehe.

Ønsker alle lesere av bloggen min en fortsatt god jul!

Leave a Reply