Pizza og bowlingkveld

Posted by on 03/12/2011

I dag har jeg vasket og ordnet her som vanlig på fredager. Godt å bli ferdig med det til helga. Har vært på bowlingen i Vågå i kveld sammen med støttekontakten og en venninne. Vi spiste pizza, kjempegod peperonipizza. Pizzaen der er god, blir mer hjemmelaget enn det vanligvis er andre steder liksom. Etterpå spilte vi to runder med bowling. Kjempegøy, begynner å få taket på det nå, er bare trening som skal til med det som alt annet. Men kjenner det i håndleddene da. Takk for en kjempefin kveld!

Nå ligger jeg og hører på nattradio. Det ble desverre ikke nattradio på Valdres Radio i kveld av ukjent grunn, gikk bare musikk og de hadde ikke oppdatert Facebook siden eller noe. Dårlig. Men fra Radio Melbu ble det som vanlig fra 21.00 til 00.30. Koselig, da får jeg virkelig følelsen av at det er helg.

Må bare fortelle alle som leser bloggen min at jeg har det kjempebra for tiden, mye som går min retning! Det meste av psykiske problemer er borte og jeg bare nyter livet! Får bare håpe dette fortsetter.

Har laget ny header til bloggen. Vinter header. Hva synes dere folkens? Jeg syntes kanskje det ble litt for lite farger sammenlignet med den gamle, men så er det jo ikke så mye farger om vinteren da.

2 Responses to Pizza og bowlingkveld

  1. tone lise sveine

    det er så godt å høre at du har det så bra=) liker å høre hvordan du har det, både her å andre steder;) vi snx..

  2. BEE

    Leser – og liker det jeg ser. Klem 🙂

Leave a Reply